header
left

Europrovyl lanceert nieuwe website

Wellicht is het u al opgevallen, we hebben onze website in een nieuw jasje gestoken. De oude site heeft plaats gemaakt voor een eigentijdse site waar gebruiksgemak en nut voorop staan. Op de site kan nu foldermateriaal, tekeningen en bestekteksten gedownload worden zonder dat u hoeft in te loggen. Ook zijn we op de achtergrond druk bezig een webshop te realiseren voor onze dealers en comakers.

Bekijk het resultaat!

Virtueel bouwen met BIM

Tijdens een bouwproces werken veel verschillende partijen samen. Door het Bouw Informatie Model, oftewel BIM, toe te passen, kunnen we een structurele samenwerking realiseren. Dankzij het 3D-bouwmodel beschikken alle betrokkenen over dezelfde actuele en relevante informatie. Dit voorkomt misverstanden en reduceert de kostprijs. Europrovyl heeft inmiddels al ruime ervaring met dit succesvolle concept en vertelt u er graag meer over.

Meer weten over BIM?

Over Europrovyl

Met vele decennia bewezen historie, circa 100 vakkundige medewerkers en de productie van gemiddeld 150 kozijnen per dag, mag Europrovyl zich een van de grootste fabrikanten van kunststof kozijnen in ons land noemen. Naast producent zijn wij vooral innovator en meedenker met de kwalitatief hoge eisen van bouwend Nederland. De focus van Europrovyl ligt breder dan puur de productie van kunststof kozijnen. Samen met de opdrachtgever verkennen wij mogelijkheden, realiseren wij maatwerk en maken we ze mogelijk waar niet eerder werd vertoond. Van productie tot en met montage leveren wij de perfecte kwaliteit en oplossingen, voor zowel de professionele als de particuliere markt.

Meer weten?

websitebimeuroprovylpayoff
footer