Vacature Calculator

Vacature Calculator

20 nov 2019

 

Europrovyl zoekt een kandidaat voor de functie van Calculator. Je beschikt over een overtuigende en gedreven persoonlijkheid. Je hebt een flexibele instelling. Zelfstandig, ambitieus en leergierig zijn termen die op jou van toepassing zijn. Je bent communicatief vaardig, daadkrachtig en bent goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Europrovyl, dit is wat we doen

Europrovyl B.V. heeft zich in de afgelopen decennia (bijna 50 jaar!) bewezen als dé vakkundig producent van kunststof kozijnen. Maar dit is niet alles! Naast producent zijn wij ook innovator en meedenker met de kwalitatief hoge eisen van bouwend Nederland: wij leveren onze bijdrage in het gehele bouwproces (van kennismaking en afstemming tot en met de evaluatie) en streven er naar onze partners daarin zoveel als mogelijk te ontzorgen. In oktober 2018 hebben wij onze nieuwe fabriek in Leeuwarden geopend: de grootste en meest moderne kunststof kozijnen fabriek van Nederland. Wij zijn er super trots op! Bij Europrovyl werken ruim 150 medewerkers en we groeien volop!

Klinkt goed! Maar wat ga jij doen als Calculator?
In de zelfstandige functie van calculator ben je verantwoordelijk voor de calculaties ten behoeve van de offertes. Tevens dien je de aanvragen te testen op de huidige wet- en regelgeving. Je ontwerpt en tekent kozijnen. Je bent commercieel ondersteunend voor de buitendienst en maakt onderdeel uit van de afdeling bedrijfsbureau.

Klinkt nog beter! En waar doe je dat voor? 

Dat is om over naar huis te schrijven! Dit zijn de resultaten van jouw werk.

Meer zien? Check onze website www.europrovyl.nl !

Hebben we jouw aandacht? Mooi! Dit is wat wij jou nog meer te bieden hebben:

  • Een boeiende functie binnen een gerenommeerde onderneming in Leeuwarden
  • Een bedrijfscultuur die wij omschrijven als actiegericht, informeel en met korte beslislijnen!
  • Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Een organisatie die je goed inwerkt en waar een positieve werksfeer heerst
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Timmerindustrie, waaronder een marktconform salaris en een uitstekende pensioenregeling

Wat breng jij mee?

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding (HBO-bouwkunde heeft voorkeur) of aantoonbaar MBO/HBO niveau
  • Je hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent creatief. Ook dien je accuraat en gestructureerd te kunnen werken. Je hebt bouwkundig inzicht en bent in staat bouwtekeningen te lezen.
  • Verder dien je te beschikken over commerciële eigenschappen. Bovendien kan je goed overweg met computers; wij werken voornamelijk met Office 365 en een op onze werkzaamheden toegesneden programma. Daarnaast is een gemotiveerde instelling zeer van belang.

Meer weten?

Voor nadere informatie over Europrovyl B.V. en/of bovenstaande functie kun je contact opnemen met de heer J. Slagman (Commercieel Manager) op telefoonnummer 06 – 22 69 89 48.

Zoeken wij jou?! Laat het ons snel weten!

Solliciteren is eenvoudig: motiveer waarom jij de nieuwe collega bent die wij zoeken en stuur dit samen met jouw CV naar sollicitatie@europrovyl.nl. Je kunt reageren t/m 7 december. 

Wij staan te springen jou te leren kennen: de (kunststof) deur staat voor je open. Graag tot binnenkort!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.