Maak een servicemelding

Maak een servicemelding

Europrovyl hecht grote waarde aan de kwaliteit van onze geleverde producten. Ook na de oplevering van onze kunststof kozijnen garanderen we een optimale service en nazorg. Het is tenslotte van belang dat uw kozijnen, ramen en deuren ook met het verstrijken van de jaren optimaal blijven functioneren en ogen. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met GevelBeheer Nederland.

GevelBeheer Nederland is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud en advies voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. De 90 specialisten van GevelBeheer Nederland beschikken over jarenlange ervaring. Met haar hoofdkantoor en centraal servicepunt in Staphorst en vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Emmeloord, Dordrecht, Heerlen en Wormer wordt er snel en adequaat gereageerd in heel Nederland.

GevelBeheer Nederland werkt niet alleen voor de professionele utiliteits- en woningbouw, ook  particulieren kunnen uitstekend bij hen terecht. Van het vervangen van kapotte ruiten en het installeren van nieuw hang- en sluitwerk tot het upgraden naar inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit is eventueel volgens het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Neem gerust contact op om te kijken wat GevelBeheer Nederland voor u kan betekenen.

Servicemelding

Storingen zijn erg vervelend en komen altijd op een ongelegen moment. Hoe sneller een storing is opgelost, hoe beter. GevelBeheer Nederland is een specialist op het gebied van verhelpen van storingen aan geveldelen voor zowel particulieren als bedrijven.  Indien uw storing binnen de garantietermijn en onder de garantievoorwaarden valt zijn er voor u geen kosten verbonden aan de reparatie.

Voor een snelle afhandeling van uw storing vult u dit formulier in.

GevelBeheer Nederland