Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni

Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni

13 jun 2019

Op zaterdag 15 juni aanstaande houden meer dan 140 bouwplaatsen in heel Nederland weer open huis voor de Dag van de Bouw. Op dit jaarlijkse evenement kunnen duizenden geïnteresseerden met eigen ogen aanschouwen hoe de bouwsector vele aspecten van de samenleving mogelijk maakt.

In Ter Heijde wordt momenteel door Weboma gewerkt aan de bouw van het luxe appartementencomplex de Admiraal. In Berkel-Enschot in het nieuwe Dorpshart is Heijmans  druk bezig met de realisatie van het nieuwe winkelcentrum en 139 appartementen. Bij beide projecten zijn wij de leverancier van de kunststof kozijnen.

Wil je hier een kijkje nemen? Aanstaande zaterdag zetten deze twee bouwbedrijven hun deuren open bij deze projecten tijdens de Dag van de Bouw. Check hieronder de bezoektijden.

Nieuwbouw De Admiraal, Ter Heijde (Bouwbedrijf Weboma)

In Ter Heijde staat er de komende tijd veel te gebeuren. In dit mooie, rustieke plaatsje met een roemruchte historie gaat er nu ook qua wonen geschiedenis geschreven worden. In Ter Heijde komt het luxe appartementencomplex De Admiraal. Gelegen aan het Willem III-plein, onderaan de duinen en direct naast de opgang naar zee. Hoe mooi kan je wonen, op slechts 100 meter van het prachtige strand? 

Bezoektijden: 10:00 - 16:00

Opleverdatum: Q4 2019

Nieuwbouw Dorpshart Koningsoord, Berkel-Enschot (Bouwbedrijf Heijmans)

Heijmans is momenteel druk bezig met de realisatie van het nieuwe winkelcentrum met daarop appartementen, die gezamenlijk het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot gaan worden. Tijdens de Dag van de Bouw kunt u een kijkje komen nemen bij het project Dorpshart waar u dan toegang heeft tot enkele winkels en appartementen.

Op zaterdag 15 juni vertellen zij u alles over het nieuwe Dorpshart waarin meer dan 11.000 m2 winkels en 139 appartementen worden gehuisvest. U kunt dan een kijkje nemen in deze ontwikkeling met al haar voorzieningen. De bouw is een technische én creatieve wereld, waar voor u veel te ontdekken valt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste technieken, wie doet nu eigenlijk wat, hoe verloopt zo’n bouwproces en wat gebeurt er achter de schermen voordat een bouwplaats veilig en efficiënt is ingericht? Werken in de bouw betekent afwisseling met veel uitdagingen, doorgroeimogelijkheden in een ‘hands-on’ en ‘no-nonsense’ sfeer.

Bezoektijden: 10:00 - 16:00

Opleverdatum: eind 2019