Finale eindpresentaties NHL Stenden project procesoptimalisatie

Finale eindpresentaties NHL Stenden project procesoptimalisatie

2 jul 2019

Op 28 juni jongstleden vond de finale van de eindpresentaties plaats voor achttien tweedejaars Bedrijfskunde studenten van NHL Stenden Hogeschool. Hiermee komt een semester die in het teken stond van de complexe opdracht van Europrovyl ten einde. De laatste drie groepen mochten hun presentatie verzorgen in het bijzijn van directie, management team en collega's van diverse afdelingen van Europrovyl en de begeleidende docenten vanuit de NHL.

 

 

Medio februari 2019 is in samenwerking met NHL Stenden Hogeschool door Europrovyl een project uitgezet op het gebied van procesoptimalisatie met een levensecht bedrijfsvraagstuk. Maar liefst negen groepen, bestaande uit 54 studenten, hebben deelgenomen aan dit bedrijfsvraagstuk. Na diverse mijlpaalpresentaties en conceptpresentaties zijn uiteindelijk drie groepen overgebleven. Deze drie groepen hebben hun eindpresentatie vrijdag 28 juni verzorgd bij Europrovyl in Leeuwarden.

Het project op het gebied van procesoptimalisatie is hiermee op zijn eind gekomen. In het bijzijn van de jury kregen de studenten de kans om niet alleen hun ontwikkeling op het gebied van kennis te tonen, maar ook op persoonlijk vlak. De hoge kwaliteit van de diverse presentaties zorgde ervoor dat de jury moeite had om de uiteindelijke winnaar te kiezen uit de resterende drie groepen. Uiteindelijk is de groep 4 van klas 2A, bestaande uit Leeroy Jellema, Linda Rondon, Bauke Sieswerda, Kevin Smit, Jesse Visser en Cathrinus van Wieren verkozen tot winnaar. De jury prees hen om het sterke en gestructureerde dashboard welke Europrovyl direct kan implementeren in de bedrijfsprocessen. De groep mocht de hoofdprijs, een dinercheque t.w.v. €250,- in ontvangst nemen.

Namens Europrovyl, heel veel dank voor jullie inzet in de afgelopen vijf maanden!

Onderstaand een aantal foto’s voor de sfeerimpressie.