Kick off verduurzaming 68 woningen Tabagostraat

7 nov 2019

Op woensdag 5 november klokslag kwart voor acht ontvingen wij het bouwplaatspersoneel van Bouwbedrijf Lont, Elkien, Hekstra, Douwenga Gevelrenovaties, Kostonnoord, V&H Dakbedekking, TN Slopen en Saneren, Van der Geest Schilderspecialisten en Damstra Installatietechniek voor een kick-off van de bouwstart voor verduurzaming van 68 woningen aan de Tabagostraat te Leeuwarden. Dit alles onder begeleiding van Aline de Jonge van De Jonge Personeelsontwikkeling.

 

Deze ochtend stond in het teken van het vieren van het succes van de 115 gerenoveerde woningen aan het Cambuursterpad, projectinformatie, vaststelling planning, vaststelling risico’s, veiligheidsaspecten, kwaliteitswaarborging, deling ervaringen met bewoners en ondersteuning aanpak bewoners van het komende project aan de Tabagostraat.

Vanuit Europrovyl vertelde onze projectleider Eelke Wielstra over de kwaliteitswaarborging. Sinds een jaar werken wij met de Checkbuster. Dit een opleverrapportage/kwalitietswaarborging met foto’s per woning die we delen met de opdrachtgever.

Na de bijeenkomst kregen de aanwezigen een rondleiding door onze productiehal. Door deze kick off hebben partijen meer verbinding met elkaar gekregen wat zorgt voor een goede en vlotte samenwerking in dit project.